DaemonSoft : IT-Utvikling og konsulenttjenester

Relansering av DaemonSoft

21.03.2011 - 10:33

Etter en lang hvileperiode er nå daemonsoft.no endelig operativ igjen. Siden har ligget ute siden April 2010, men har mer eller mindre vært forlat frem til nå. Siden er 100% redesignet og kodet på nytt i ASP.NET MVC3, og det er flere nyheter som integrert blogg (som du tydeligvis har fått med deg siden du leser dette), samt en egen side for mine hobbyprosjekter som jeg vil dele med verden.

Jeg startet i Januar i år som Senior Software Engineer i Steria, og med det fikk jeg umiddelbart gnisten tibake for programmering som jeg merket at hadde begynt å gløde litt mindre den siste halvdelen av 2010. Det var også hovedgrunnen til at jeg byttet jobb, i tillegg til mange andre gode grunner. Etter at jeg startet i Steria har jeg vært så heldig at jeg har fått muligheten til å lese meg opp på masse av de teknologiene jeg har hatt lyst til å lære meg i lang tid. Det jeg har hatt mulighet til å fordype meg i er blandt annet WPF, WCF, Entity Framework, Unity og masse mer. Dette har også ført til at jeg har fått tatt fire sertifiseringer, og dermed også innehar tittelen Microsoft Certified Professional Developer. Det er jo kjekt å ta med seg :)

Mye av grunnen til at jeg har ønsket å redesigne siden min har vært og få benyttet mye av den nye kunnskapen jeg har lært meg den siste tiden, og også lage en arena for meg selv hvor jeg kan formidle det jeg ønsker. Både i form av blogginnlegg, og i form av software som jeg har utviklet. Siden er som sagt utviklet i ASP.NET MVC3, med Entity Framework 4 som Data Access Layer, og jeg må si at jeg synes begge de teknologiene er flotte å jobbe med, og produktiviteten er mye høyere enn noen gang. Iallefall for meg.

Målet med denne bloggen er å skrive litt om det som opptar meg med tanke på programmering og teknologi, som jeg også håper kan være av interesse for andre. Jeg har valgt å lage siden på norsk, og dermed også blogge på norsk. Dette gjør jo automatisk at potensielle lesere begrenses drastisk, men inntil videre så føles det iallefall som en riktig løsning for meg.

Det er selvfølgelig også masse funksjoner jeg ønsker å legge inn på siden min som jeg ikke har fått tid til enda, men nå er iallefall siden operativ, og jeg kan legge til de funksjonene jeg vil etter hvert som jeg får tid.

Takk for oppmerksomheten, så håper jeg at du tar en titt innom her av og til.

-Øyvind

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Legg til kommentar
Bloggen min

Denne bloggen vil i hovedsak dreie seg om programmering og teknologi i forskjellige former. Kanskje mine erfaringer vil hjelpe deg?

Bloggposter
Relansering av DaemonSoft