DaemonSoft : IT-Utvikling og konsulenttjenester

Riktig mann for prosjektet ditt?

Med 8 år i software bransjen, og rundt 15 års erfaring med programmering generelt sitter jeg på masse relevant erfaring. Jeg brenner for programmering og vil være en verdiful partner for deg på ditt prosjekt.

Utvikling av skreddersydde programmer

Jeg utvikler programmer på bestilling etter spesifikasjon. Synes du det er vanskelig å lage spesifikasjonen selv, kan jeg selvfølgelig hjelpe deg med det også. Programmene vil bli utviklet i .NET 4.0 som er Microsofts siste versjon av .NET rammeverket og vil dermed være bygd for fremtiden.

Selve programmet, samt kildekoden til programmet vil bli levert til deg, og du vil ha fulle rettigheter til å gjøre akkurat hva du vil med begge deler. Jeg følger kodestandarder som er akseptert som standarder i bransjen, og kan også levere full kodedokumentasjon hvis det er ønskelig.

Andre forespørsler

Er du hverken ute etter å lage et skreddersydd program, eller en web-applikasjon? Sjansen er stor for at jeg alikevel har erfaring med det du trenger hjelp til. Send meg en mail og spør!

Utvikling og design av dynamiske nettsider

Enten du er ute etter en enkel webside kun for å formidle informasjon, eller du ønsker å lage en avansert nettside med interaktive elementer mot dine brukere, har du kommet til riktig sted.

Jeg utvikler siden slik at den fungerer på alle nettlesere, og har gode rutiner på sikkerhet som gjør at informasjon holdes trygg for utenforstående.

Jeg utvikler siden etter ønsket design, men kan også ta på meg selve designjobben hvis du ønsker det. Web-design er noe jeg også har holdt på med i flere år, og jeg har også mulighet for å benytte meg av en faglært web-designer ved behov.

Av teknologi benytter jeg ASP.NET 4.0, som er en del av .NET rammeverket til å utvikle nettsidene, og jeg benytter meg også i stor grad av AJAX og jQuery for å gjøre sidene så brukervennlige og sømløse som mulig.

Ta kontakt!

Har du et konkret prosjekt, eller er du bare nysgjerrig? Ta kontakt med meg for en helt uforpliktende samtale. Jeg ser frem til å høre fra deg.

Microsoft .NET, Visual Studio 2010, WPF, ASP.NET AJAX, jQuery